„Микро Кредит” АД

„Микро Кредит” АД е лицензирана небанкова финансова институция, която предлага бърза, лесна и достъпна финансова помощ чрез кредити и финансови услуги на индивидуални потребители и на малкия и среден бизнес. Дружеството е създадено през 2012 година като компанията, която продължава бизнеса на една от доказаните небанкови финансови институции в сферата на малките потребителски кредити в България „Кредибул“ ЕАД и поема управлението на най-познатия й продукт CrediHome, който се предлага успешно вече 10 години на българския пазар.

Компанията фокусира своите ресурси в три основни продукта CrediHome, CrediGo и CrediTrade. Продуктите на „Микро Кредит“ АД се предлагат в националната й търговска мрежа от над 70 локални офиса и от над 1000 кредитни консултанта, както и чрез дистрибуционните мрежи на търговските й партньори. Компанията разполага с една от най-големите мрежи от кредитни консултанти с национално покритие у нас и е обслужила над 200 000 клиента.

Успехът и бързото развитие на „Микро Кредит“ АД през годините се дължат на професионализма на служителите, ефективното управление на ресурсите и постоянното предлагане на нови продукти и услуги, съобразени с потребителското търсене.

Приоритет за компанията са лоялната конкуренция на пазара и защитата на правата на ползвателите на  микро кредити. В основата на ценностите й са прозрачността, гъвкавостта и ефективността на предлаганите кредитни продукти и услуги. Мисията на „Микро Кредит“ АД е да предлага качествено обслужване и индивидуален подход към нуждите на своите клиенти.

Повече за „Микро Кредит“ на http://microcredit.bg